Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az normális ha legelső levél...

Az normális ha legelső levél Tri-regolnál a teljes hónapban véreztem?

Figyelt kérdés
Nem sok naponta, de akkoris nagyon zavaró... ja és a havi vérzésem első napján kezdtem szedni. A második levélnél már normális volt.
2010. nov. 26. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Én Dienillével jártam így. Ha elmúlik a 3-4. levélre, akkor normális, ha nem, az azt jelzi, hogy nem jó a gyógyszer.
2010. nov. 26. 12:28
 2/9 A kérdező kommentje:
ma kezdtem el újra a szedést, nagyon nem szeretnék megint az egész hónapban vérezni, nincs ez ellen valami módszer?
2010. nov. 26. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Abnormális dolog egész hónapban menstruálni, azonnal doki, aki majd elküld - jobb esetben - laborba, és utána felír vmi mást.

A Tri-regolról tudni kell, hogy bazi nagy hormonadag van benne, mivel 3 fázisú, szőrösödést és hízást okoz.

Én 3 hónapig szedtem, 10 kiló jött fel rám, abba is hagytam, ahogy tapasztaltam a mellékhatásait.

2010. nov. 26. 12:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem jó,azonnal menj orvoshoz,és amint elmondod a problémád,másik gyógyszert fog írni.Egyébként én úgy hallodtam hogy ezt a gyógyszert már betíltották.Ezek szerint nem.
2010. nov. 26. 12:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem értem egészen. Most szeded a második levelet? Vagy hosszabb kihagyás után kezded újra?

Amúgy nem, nem lehet csinálni semmit ezzel, ki kell várni türelmesen, míg a szervezet tolerálja a gyógyszert. Nekem az első hónap, mint már mondtam, végig vérzés, barnázás, 2-3. hónapban köztivérzés, plusz erős mellérzékenység, fájdalom a ciklus egy szakaszán. Biztos voltam benne, hogy váltanom kell majd gyógyszert, de a 4. levélnél már SEMMILYEN kellemetlen tünetem nem volt.

A kezdeti nehézségeken sajnos csak az idő segít. :) Türelem!

2010. nov. 26. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 10 évvel ezelött szedtem a tri-regolt 5 évig.Semmi bajom sem volt soha,nem híztam nem fogytam nem szőrösödtem.
2010. nov. 26. 12:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt Magyarországon sajnos még nem.

Barátnőm fél évig szedte és pajzsmirigy betegség alakult ki nála a felborult hormonháztartás miatt.

2010. nov. 26. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
igen, hosszabb kihagyás után ma újrakezdtem
2010. nov. 26. 14:29
 9/9 anonim ***** válasza:
14.29 vagyok, a kérdező voltam csak másik gépről másik accounttal
2010. nov. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!