Hogyan tudom a leghigiénikusabban csinálni?
Figyelt kérdés
Intim borotválásról lenne szó, nem a bikinivonalra meg ilyenekre gondolok hanem közvetlen a hüvely mellett és kicsit az egyre feljebbi részekre. Borotválás nálam ki van zárva, mert nagyon kipattogzik tőle a bőröm. Nincs ötletem mit tehetnék, vagy nem tudom a szőrtelenítő krémet lehet e oda "lentre" használni. Vagy ha borotválás jön legutolsó esetként milyen eljárás szerint csináljam, hogy a lehető legkisebb módon pattogzon ki a bőröm?2013. febr. 13. 17:09
1/3 anonim válasza:
én kipróbáltam, hogy nem szőrnövekedési iránnyal ellentétesen (ahogy más testrészen), hanem azzal megegyező irányba borotválom, egyáltalán nem pattog ki tőle, kevésbé bökős, viszont kevésbé szép látvány is.
2/3 anonim válasza:
Gyantáztasd kozmetikussal, az a legegyszerűbb és a bőrödnek is a legjobb. (Persze cukorgyantával vagy mézemulzióval, a patronos gyanta a bőrödet is letépi.)
3/3 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen! Gondolkoztam rajta, h lehet elmegyek kozmetikushoz!
Nekem a szőrrel megegyező irányba se jó, próbáltam az a baj =/
2013. febr. 21. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!