Candida gomba ellen mit lehet csinálni? Hogy ne újuljon ki?
A diéta egy baromság, köze nincsen a hüvelyi candidához...
én más miatt vagyok cukor és szénhidrátmentes diétán, ugyanúgy kiújul a hüvelygombám alkalomadtán...
igazából hajlam kérdése és a hormonok játéka is. Klimax után biztosan nem lesz már:)
Félretéve a viccet, a partnert mindig kezelni kell, törülközőkre nagyon figyelj, fertőtlenítsd őket, ne használj tangát és tampont, nylon alsóneműt.
Én valamylen szinten tartom mert PCOS vagyok. Viszont az utobbi pár hónapban nem olyan szigorúan de nem jön elő. Egyébként csak egy egészségesebb étrend nem is iagzi fiéta. mindent el tudok ugyanugy készíteni csak más alapanyagokból egészségesen. Senkinek nem árt senkinek ha átáll mondjuk xilitre cukor helyett vagy nem fehér listből készült kiflit vezsi hanem a tk-t stb.
Egyik barátnőmnek nem ujult ki azóta sem pedig ö nem diétázik már, igaz neki szerintem nem volt oylan súlyos bár kimutatták a candidát. Nekem antibiotikumtól még kijön a hüvelygomba de az nem candida, elmúlik egy szem gyógyszertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!