Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fürdés előtt megnéztem a...

Fürdés előtt megnéztem a mellem, picit megnyomtam és ilyen nyálkaszerű váladék jött belőle; ez valami daganat vagy betegség jele?

Figyelt kérdés

2013. febr. 11. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármi gyanusat találsz magadon, mutasd meg orvosnak. Vagy ha még kislány vagy, anyukádnak.
2013. febr. 11. 23:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A legrosszabbra ne gondolj, de tényleg jó lenne ha orvoshoz mennél, mert csak ő mondhat biztosat.
2013. febr. 12. 07:00
 3/5 anonim ***** válasza:
biztos nem daganat, viszont lehet horon probléma. Egyébként vannak gíógíszerek amiknél mellékhatáként jelentkezhet mell csorgás. Nem szedtél mostanában valamit? Ha ilyentől nem lehet menj el egy nőgyógyászhoz, vagy endokrinológushoz és el fog küldeni vérvételre.
2013. febr. 12. 08:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok múlik azon, hogy mennyi idős vagy, menstruálsz-e, van-e bármi más tüneted?
2013. febr. 12. 08:40
 5/5 anonim válasza:
Lehet hormon probléma vagy akár várandós is lehetsz.
2013. febr. 13. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!