Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Tályog, furunkulus, vagy mi...

A1b2c3 kérdése:

Tályog, furunkulus, vagy mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Múlt hét pénteken észrevettem egy duzzanatot elől, a combvájatnál, de nem fájt és nem volt elszíneződve. A duzzanaton nyílt egy tűhegynyi kis pont, azon keresztül kifakadt a genny belőle. Utána a duzzanat javuló tendenciát mutatott a hét közepéig, mikor hirtelen begyulladt közvetlen a bőr alatti rész és pár nap után ismét genny jött belőle, de másmilyen. Az első alkalomnál folyékony sötétes színű, a másodiknál pedig mintha faggyú is ürült volna a legvégén. Jelenleg narancssárga folyadék szivárog belőle (mert ma fakadt ki másodjára, kb 2 órával ezelőtt). Közvetlen a bőr alatt van egy kemény, nem fájdalmas, borsó méretű duzzanat.

Olvasgattam a neten, hogy mi a bánat lehet ez, de nem jutottam sokkal előrébb. Tályog-Furunkulus-Kásadaganat a 3 közül valamelyik a ludas. Valakinek volt már hasonló, esetleg ráismer az általam leírt kórképre??

2013. febr. 1. 17:33
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Páromnak van jelenleg ugyanilyen tüneteket produkálo tályoga a fenékcsonton !Volt a sebészeten,azt mondta a Főorvos Úr,hogy várjuk meg mig kiürül lemegy a gyulladás és utánna ki kell műttetni,de nagy a valoszinűsége hogy ujra nől majd sajnos!

Már fél éve várjuk,hogy lappadjon de 2-3 hét elteltével ujra begyullad és váladékozik! Genetikai hajlam a fő oka neki!

Szerintem menj el a sebészetre vele!

További Szép Napot!

2013. ápr. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!