A hírességek tampont használnak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 10:15
2/20 anonim válasza:
Igen, vagy esetleg betétet, mint a többi nő.
3/20 anonim válasza:
hát nemtudod?? a celebeknek nincsen ilyen mint más ÁTLAGOS nőknek :O
4/20 anonim válasza:
valószínűleg igen, mert ez a legkényelmesebb, és legnormálisabb módja a dolognak
5/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak köszönöm. Amúgy csak kérdeztem- -.-"
2009. szept. 6. 10:44
6/20 anonim válasza:
Hát mondjuk ha egy énekesnő mindenféle alig takaró cuccban lép fel egy kétórás koncerten akkor biztos. De lehet hogy ha leszalad a boltba akkor csak betesz egy betétet.
7/20 A kérdező kommentje:
Lehet. :)
2009. szept. 6. 11:22
8/20 anonim válasza:
Attól függ, kinek mi a kényelmes. Én 10 éve állok a színpadon úgy, hogy már az ország legjobbjainak mondják a csapatunkat, és én betétet használok, mert én azt érzem kényelmesnek, hogy a társaságból a többi lány mit használ, azt nem tudom, de ez talán minden nőnek magánügye. :-) Nem függ attól, hogy valaki híresség-e vagy sem. Ja, és az, ha valaki reklámoz valamit hírességként, nem jelenti azt, hogy valóban úgy is gondolja, mint ahogy a kamerák előtt mondania kell. Láttam én már olyan főzős műsort, amikor a hölgy megkóstolta az ételt, és jaj de finom meg minden, aztán fintorgott egyet, elfelejtették kivágni, szóval mégse lehetett az olyan finom, mint ahogy mondta. :-)
9/20 A kérdező kommentje:
:D
2009. szept. 6. 13:25
10/20 anonim válasza:
NEM!!!!!!!!!!!!!!
Hanem VIBRÁTORT!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!