Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Húgyhólyag probléma?

Húgyhólyag probléma?

Figyelt kérdés
A húgyhólyagomon találtak valamit, vagyis: a hólyag fundusánál, jobb o. craniális irányban, amennyire megítélhető a hólyaggal apró nyakkal közlekedő tiszta bennéjű terime látható. Ez mi lehet? Tudom, hogy nem vagytok orvosok, de 19-én kell vissza mennem és hátha van itt olyan valaki akinek már volt ilyen és tudna nekem valami okosat mondani. Nagyon lassan telik az idő. Előre is köszönöm...
2013. febr. 8. 22:51
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja, bocsánat, még annyit mondott az orvosom, hogy ez a valami a húgyhólyagon van rajta, majdnem akkora mint maga a húgyhólyag. Lesarkosítva szerinte első ránézésre olyan mintha két húgyhólyagom lenne, mert mind a kettő hólyagba vizelet van.. félek a műtéttől...
2013. febr. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!