Milyen vizsgálatok vannak iskolában, mennyire kell levetkőzni, elég ha bennt a rendelőben veszük le a polónk? Egyenként vizsgálnak? Mi lehet a legdurvább vizsgálat?
14/L voltam mostanába pár fórumon és valójába azt írták hogy egy vizsgálatra sem kötelezhetnek és nem vonhatnak felelősségre 14 éves kortól,14 éves kor előtt meg a szülő nyilatkozhat,de ha egy vizsgálathoz nem adod engedélyed nem érhetnek hozzád és akkor sem lesz következménye,magyarul jól átverik a szülőket,meg a tanulókat is.De a szülők és a diákok is jobban tennék ha utána néznének mik vannak jogilag rögzíve ebben a témában.
Ha meg valakinek nem jön meg a mensije lehet későnérő,ami mint írtam 16 éves korig elfogadott és ott is előszőr vérvizsgálatra küldik a lányt,nem nyúlka piszka megy rögtön.Aztán azért levetettni bugyit hogy van szőrzet vagy nincs butaság,mert szinte mindenki szőrtelenít és a későnéréshez az is hozzátartozhat,hogy valakinek még nincs szőrzete,vagy melle.
nem nyúlnak be! csak le kell feküdni az ágyra,le kell tolni a bugyit és az orvos kicsit széthúzza a szeméremajkakat.
de úgy látszik nem figyeltél,hogy mit írtam pontosan,mert CSAk azoknál csinálják ezt,akinek még nem jött meg. DE! A VIZSGÁLAT ELŐTT KÜLDENEK EGY PAPÍRT,HOGY HOZZÁJÁRUL-E A SZÜLŐ A DOLOGHOZ. így érthető?
14L
14/L!ezt nem írtad hogy küldenek papírt a szülőknek,de továbbra sem tartom normálisnak azt a szülőt aki ezet a vizsgáltot az iskolaorvos által végezteti el,a gyereke megkérdezése nélkül ,aztán meg a hüvely vizsgálata az mást jelent,amit leírtál az más,azzal csak a szeméremajkakat tudja megnézni,ki van fejlődve,mennyire fejlett,meg a csiklót tudja megnézni,de ezzel nem lehet megállapítani hogy mért nincs még vérzése.Normális szülő biztos nem engedi meg.Volt szülő aki mégis aláírta a papírt és ennek kitette a gyerekét?
De elvileg a fiúk vizsgálatához is szülői engedélyt kellene kérniük szerintem ez lenne a elfogadható eljárás.Nem tartom elfogadhatónak hogy szülői engedély nélkül a gyereke nemiszervét vizsgálgassák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!