Meg fog jönni az első menstruációm?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, minden jel meg van rá. Hónalj szőrzet van és alul is, mellem már kb 3 éve nő, fehérfolyásom is 3 éve van. Tegnap este azt vettem észre, hogy alul az alhasam fel van puffadva és görcsöl a hasam, suliban 1 órát nem tudok végig ülni, hogy ne szenvednék (nem fáj annyira nagyon csak kellemetlen)...Derekam is szokott fájni, belső combom is. És pár napja azt vettem észre, hogy a bugyimban nagyon halvány rózsaszín folt volt. Előre is köszönöm. :)2013. febr. 7. 20:46
11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, nem nincs hasmenésem.
2013. febr. 8. 20:58
12/31 anonim válasza:
Nem azért ad ki furcsa hangokat a pocid, mert éhes voltál?
13/31 A kérdező kommentje:
Előtte ettem, nem tudom miért adta ki. :)
2013. febr. 9. 09:02
14/31 A kérdező kommentje:
A bugyimban pici piros pöttyök és 1 halvány piros rövid pici csík van...tudom nem lehet megmondani de így kb hány nap múlva jön meg?..:S
2013. febr. 9. 09:45
15/31 anonim válasza:
Az 5. vagyok. Ez már egy gyenge menstruáció szerintem.
16/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Ha meg jön közben is és utána is rosszul leszek? Mert most nagyon görcsölök és hányingerem van.
2013. febr. 9. 12:02
17/31 anonim válasza:
Megint az 5. vagyok. Sajnos ezt nem lehet tudni, hogy hogyan fogod viselni a menstruációt, mert mindenkinek másképp reagál a szervezete. Sajnos van rá esély, hogy kellemetlen lesz, de az is lehet, hogy meg sem kottyan majd! Remélem az utóbbi fog történni Veled! :)
18/31 anonim válasza:
jobb ha beteszel egy betétet,de sürgősen! nem lehet tudni hogy mikor fog megerősödni. ha lenne bent tisztasági,pontosan látnád,milyen. de jobb ha egészségügyit raksz be!
14L
20/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, suliba szoktam tisztaságit berakni. :) Változás nem történt.
2013. febr. 10. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!