Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek meddig ne szexeljek?

Szerintetek meddig ne szexeljek?

Figyelt kérdés
gombám volt, de mire megkaptam a gyógyszert (merthogy nemvolt a patikában, és meg kellett rendelni) elmúltak a panaszok. most van az 1 nap a 3ból a hüvelytablettás kúrában. szerintetek óvszerrel szabad közben?
2009. szept. 5. 01:51
 1/5 anonim válasza:
100%
Hát figyelj. Nekem volt ilyenem. Én nőgyógyászhoz rendszeresen járok emiatt.. Kérdeztem tőle. Annyit mondott h ha szeretnénk szexelni, akkor az előtt mielőtt felhelyezném a kúpot. De szerintem várj még egy darabig, mert nemjóérzés. Legalábbis én égető érzésre lettem figyelmesebb. És ez nem a végén volt.. hanem szex közben.
2009. szept. 5. 03:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg lehet, gyakorlatilag szerintem le van írva hogy "latex anyagú fogamzásgátló eszközök (gumióvszer, pesszárium) biztonságossága csökkenhet". El kell döntened hogy kibírsz 3 napot szex nélkül vagy kockáztac picit. Én ilyenkor mindíg megvártam a 3 napot, én úgy gondolom jobb az úgy gyógyulás szempontból.

Amúgy meg ilyenkor általában a párodat is kezelni kell, mert ő is megkaphatta vagy éppen te kaptad tőle, de ha ő is gombás picit akkor te hiába kezeled magad 3 npig utána ha óvszer nélkül vagytok együtt akkor visszafertőzhet téged.

2009. szept. 5. 06:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem is volt ilyenem... de engem csak az akadályozott meg a szexben, h nagyon fájt:S eszméletlenül kellemetlen érzés volt... inkább kentük magunkat, plusz én használtam a hüvelytablettát, és megvártuk míg elmúlt... én a viszketés és a fájdalom miatt nem kívántam nagyon semmit, őt meg kielégítettem kézzel, vagy szájjal...ez nem hiszem h nagy gondot kell h jelentsen
2009. szept. 5. 07:48
 4/5 A kérdező kommentje:
hát még 16 vagyok, és ezelőtt egyszer csináltuk úgy, hogy akkor még rosszul voltam, az tényleg fájt. természetesen csak gumival csináltuk/juk. köszi :)
2009. szept. 5. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
sztem azt a 3 napot kilehet bírni szex nélkül.
2009. szept. 5. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!