Mi lehet ez? Vagy Mi okozza?
Figyelt kérdés
szóval most volt meg nem régen a menstruációm és néha kiszokta dörzsölni a betét de most sokkal jobban, legalábbis én azt gondolom de már nem vagoyk benne biztos. Szóval a szeméremajkaknál picit piros a bőr de inkább száraz,kidörzsölt illetve onnan hátra a fenekemnél is. Kicsit néha viszket de csak annyira mint egy száraz bőr végül is nem is fáj jobban mint egy berepedezett kéz.Nem ég, nincs szúrós érzés, nem duzzadt illetve nincs hüvelyi folyásom. Tudom menjek orvoshoz csak tippeket szeretnék.2013. febr. 6. 20:02
1/6 anonim válasza:
ha pár napon belül nem javul midnenképp orvos, hátha tényleg csak kidörzsölte.
2/6 A kérdező kommentje:
hát kb. 5-6 napja van így és kentem neugranormonnal kicsit jobb lett de még mindig nem az igazi :S
2013. febr. 6. 20:16
3/6 anonim válasza:
Jobb lenne ha orvoshoz mennél. Csak ő tud biztosat mondani.
4/6 anonim válasza:
Hár ha múlik a kenedetéstől, akkor türelem és el fog múlni, de ha nem változik az állapota, akkor lassan érdemes lenne elmenned orvoshoz.
Mennyi idős vagy? jártál már nőgyógyásznál?
5/6 A kérdező kommentje:
most leszek egy hónap múlva 17. Még szűz vagyok de egyébként járok mert van nőgyógyászati problémám.
2013. febr. 7. 23:02
6/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ha van nőgyógyászati problémád, akkor azzal lenne ez összefüggésben? esetleg gyógyszertől?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!