Hány óráig maradhat "benn" a mini tampon?
Szia!
Ha erős a vérzésed kb. 3 órát bír ki a mini.Éjszakára használj éjszakai betétet,vagy mini tampont betéttel(naggyal).Remélem ez elég lesz így!
Sok sikert!;)
Szia!
Én úgy emlékszem először normált használtam, de szerintem is próbáld meg inkább minivel ,mert elsőre nem fog fájni ! Nem para amúgy normállal sem, szóval ne izgulj!:) Elvileg 8 óránál tovább nem maradhat fent a tampon! Azt pedig majd kitapasztalod ,hogy egy tampon meddig bírja...monmdjuk erős vérzésnél a mini nem sokáig szerintem.Azt majd gyakrabban kell cserélned. Este is tampont használok, ilyenkor nincs annyira erős vérzés.Remélem segítettem!:)
ez attól függ h milyen erős a vérzésed:) mindenkinek más: van akinek a mini is bírja 5-6 óráig de van akinek a super plus se bírja csak 1 óráig. először betéttel egyyütt használd aztán ha kitapasztaltad akkor már minden rendben:)
rem tudtam segíteni
18/L
Egy tampon (bármilyen fajta vagy méretű) maximum 8 órán át maradhat benned!!! Erre figyelj oda, mert bármit összeszedhetsz. Nem egészséges, ha nagyon sokáig van benned!
(egyébként le van írva a tákékoztató papírban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!