Bennem maradhat a tampon?
Szia!
Velem is szokott ilyen előfordulni. Én is elég feledékeny vagyok, mindíg parázok hogy bent felejtem, de eddig még nem történt ilyen. Próbáld meg hogy leülsz a wc-re és nyomsz, ha benned van ki fog csúszni, vagy esetleg kutakodj tovább. Ha nincs akkor biztos kivetted. Várj pár napot, ha fentmaradt, akkor lesznek tünetei. Akkor viszont doki!
A szálat érezned kellene. Guggolj le és nyomj erősen, ha esetleg elszakadt és kiesett a szál, akkor így előrébb csúszik és ha bent van meg tudod fogni.
Egyébként szerintem nincs bent.
Én egyszer úgy jártam, hogy nem vettem ki ami bent volt és feltettem a másikat. És csak a második cseréjénél vettem észre, hogy kettő volt bent. Gáz. Ezt még sosem mondtam el senkinek :)
Köszi a válaszokat amúgy! :)
Még a guggolásos módszert megpróbáltam, de semmi, úgyhogy akkor talán tényleg kivettem. :D Köszi!
ülj bele egy kád vízbe fél órára
ha van bent tampon, tuti átázik, érezni fogod, és ki is csúszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!