Normális ez?
Hát az sok mindentől függ. Hány éves vagy?
Amúgy simán előfordulhat, sok minden befolyásolja a női ciklust: betegség, idegesség, antibiotikum, fertőzés, ciszta, hirtelen fogyás, megerőltető fizikai munka....akármi... Ha nagyon aggódsz, menj el nődokihoz, ő biztosat fog tudni mondani.
a menzesz erőssége függ a bevitt zöldség és gyümölcsmennyiségtől. furcsa,de ez így igaz. azok az afrikai bennszülött nők,akik csak a saját maguk termesztett növényeket eszik,semmi húst vagy hasonlót, a menstruációjuk 20 percig(!!!) tart. persze ők ebbe születtek,nem úgy mint mi.
én szinte nem is eszek gyümölcsöt vagy zöldséget(pedig szeretnék,de nem megy) és nekem már az első menzeszem 8 napos volt. eddig négyszer jött meg és a leggyengébb is 7 napos volt és csak barnáztam,persze több volt egy-két foltnál(tele volt egy egész tisztasági). a legutóbbi 9 napos volt szóval a hús imádatom miatt szenvedek rendesen :s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!