6 honapja szültem,a 6 hetes ellenörzésre nem tudtam visszamenni.Azota is fäj a hasam,mint a joslo fàjàsok.
Voltam dokinàl 3 napja,vizeletet vettek tölem,àlitolag vér van benne.(nem nögyogyàsz vizsgàlta)
Azt mondta vàrjunk 3 hetet és utàna ujra vizsgàljàk.
Mi lehet a bajom?
2009. szept. 4. 13:34
1/8 anonim válasza:
Sterilen kellett vizeletet adnod vagy csakúgy adtak egy pohárkát, hogy pisilj bele?
2009. szept. 4. 13:38
2/8 anonim válasza:
Én sürgősen nőgyógyászhoz mennék.
2009. szept. 4. 13:51
3/8 anonim válasza:
A nőgyógyász a hüvelyben nyúlkál, semmi köze a húgyúti dolgokhoz. Ezzel urológiára kell menni.
2009. szept. 4. 13:54
4/8 anonim válasza:
Véres vizelete lehet az embernek ha gyulladás van a szervezetében.Nekem is volt.Persze én fiatalabb vagyok,és még nem is szültem.Nekem gyulladás okozta.
2009. szept. 4. 13:57
5/8 anonim válasza:
Ha a vérzés hüvelyi, akkor nyilvánvalóan nőgyógyászati probléma áll fenn, ha húgycsőből jön, akkor a vese lehet a ludas a dologban (amely kisugározhat a medence különböző szerveibe, innen ered a fájdalom). Bár ez utóbbi többnyire hőemelkedéssel, lázzal jár.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a diagnózis, de azt nem értem, hogy miért kell várni 3 hetet... Egy nőgyógyászhoz azért csak jó lenne elmenni.
Azért jobbulást kívánok!
2009. szept. 4. 14:05
6/8 A kérdező kommentje:
Pohàrba kellett a vizeletet leadnom.
Én sem értem miért kell 3 hetet vàrni,ràadàsul gyogyszer nélkül.
Kellemetlen a fàjdalom.Sajnos vàrnom kell:(
Megirom mindenképp mi okozta.
2009. szept. 4. 14:17
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, de az orvos leszartam dacára, hogy nem volt meg, tehát onnan nem keveredhetett bele vér. Kiderült, hogy új gépek vannak, amik a világon mindent kiszűrnek, éppen ezért azóta csak steril vizeletet lehet adni.
2009. szept. 4. 14:28
8/8 anonim válasza:
13:54-es, azért javasoltam a nőgyógyászt, mivel a kérdező azt írta, hogy 6 hónapja szült és nem tudott visszamenni a 6 hetes ellenőrzésre, és azóta is fáj a hasa... Ezzel igenis nőgyógyászhoz kell, hogy menjen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!