Szerintetek kapok igazolást?
Figyelt kérdés
elége szarul vok amikor megvan.gyerekorvos ad igazolást? teszem hozzá h jól ismerjük azon kivül h orvosom
lányok,ti kaptatok?
előre is köszi
2013. febr. 4. 11:08
1/14 anonim válasza:
Hát, nekem nem szokott meglenni, ugyanis nem vagyok nő.
De, a háziorvosom pl, akkor is adott igazolást, bár ez nem volt rendszeres, csak alkalmi, ha pl, volt egy - egy napos meló és suliba nem mentem be.
De, nyilván ad, ugyanis eü-i jellegű a panaszod.
2/14 A kérdező kommentje:
azért köszike :)
2013. febr. 4. 11:27
3/14 anonim válasza:
Ha őszintén elmondod, hogy nagyon megvisel a menstruáció, biztos ad igazolást.
4/14 anonim válasza:
Ha fiúk vagytok, akkor nincs jobb dolgotok, mint itt lógni??
5/14 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Kérdésedre utána néztem, hogy milyen kategóriában szerepel ez a kérdés.
Valóban nem tudom, hogy miért kerültem ide... :D
Jogos a kérdésed.
No, további szép napot!
6/14 anonim válasza:
2. vagyok. Sem az első válaszoló, sem én nem írtunk semmi szabályellenes, vagy sértő megjegyzést, tehát jogunk van válaszolni a feltett kérdésekre! Egyébként is a férfiak egészsége témában is válaszolnak nők!!!
7/14 anonim válasza:
Megint a 2. vagyok. A válaszaimat a lehető legjobb, segítőszándékkal írom erre a kérdésre, és az összes többire, még ha néha tévedek is! Viszont elképesztő, hogy némelyik hozzászólásból csak úgy árad a gyűlölet!
8/14 anonim válasza:
Rossz az aki rosszra gondol! Megint a 2. voltam.
9/14 A kérdező kommentje:
Ez nagyon tetszik :D köszike fiúk-lánynok :D Már annyira nem is vagyok rosszul :P Második,köszike,neked köszönhetem a jó kedvem xD Amúgy meg miért ne írhatnának fiúk? :D Ők is dolgozhatnak mondjuk orvos mellett asszisztensként,bár pici rá az esély :D
2013. febr. 4. 12:54
10/14 anonim válasza:
Találkoztál már fiú aszisztenssel?
én még soha....
pedig dolgoztam EÜ- ben is 2 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!