Kapok igazolást a fogorvosnál előző napra? Ha a munkahelyemen éjszakás vagyok
ha a munkahelyemen éjszakás vagyok és nekem másnap délelött kell mennem.így meló után egyből mehetek,még fogat mosni sincs időm h hazajöjjek,így meg elég tré... meg amugyis...
Szabit nem akarnak adni előző estére. Csak tömni fogják a fogam aznap este bemennék már dolgozni
a munkahelyeden nem tudsz fogat mosni?
Nem értem minek igazolás...bocs:-S
Meg tudnám mosni a fogam a munkahelyemen is végül is mert vannak csapok,de annyira büdösek a wc-k,meg koszosak(pedig van takarító a gyárban) hogy inkább nem tenném. Még pisilni se megyek ott,mert belépek és már fordulok is ki.
Meg azért az is elég megterhelő ám h éjszaka dolgozok,és akkor egyből fogorvoshoz menni,így is eléggé félek. Meg egy frissítő zuhanyt se tudnék venni amitől kicsit felébrednék.
Pedig aztán van még tavalyról 6 nap szabadságom,nem értem hogy miért nem lehet egyet kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!