Nektek mennyire szokott fájni fogorvosnál az injekció?
Szerintem nagyon rosszul adja a fogorvosom. Beleszúrja, aztán feszíti balra-jobbra, és sokáig bennehagyja a tűt.3-4 napig fájni szokott a helye. Most 2 hete voltam, és megint mennem kellene, de már félek :D Legutoljára 3 helyre szúrt, és még mindig kis hólyagok vannak a helyén.
Szerintetek ha elmegyek másikhoz az jobban adja be ?
Ez a fogorvos tuti nem bír, van egy piercing a számban, és mindig mondja hogy milyen csúnya ott, meg vegyem ki, meg stb.
Én írtam a fagyaszást.
Nekem valami hideget fúj rá,amitől rögtön lefagy az egész szám belülről.Mint amikor egy nagy darab jeget szopogat az ember.De csak pár percig van lefagyasztva(ami pont elég az szúrásnak) utána már az injekció miatt zsibbad a fél testem..:D
Hm az már tuti hogy másikhoz megyek.
Ha az nem fagyasztja akkor majd mondom neki hogy úgy csinálja :)
Szerintem annak alapnak kéne lennie, hogy ha fogorvoshoz mész, akkor kiveszed a pírszinget. :D
Amúgy nekem változó, hogy mennyire fáj. Hátul meg sem érzem, de elől eléggé kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!