Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Két éven belül kiújult mellrák...

Két éven belül kiújult mellrák esetén milyenek a túlélési esélyek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben kezelteted, nagyszerűek.

Édesányámnak rosszindulatú daganatot dijagnosztizáltak, amit gyorsan meg is műtöttek. Eltávolitották az egyik mellét, kiszedték a mirigyeket a hóna alatt, azt hittem, ezzel végeztünk is. Két év múlva megjelent egy újabb daganat, a két melle között. Azt gondoltam, hogy valami biztosan nincs rendben, nem lehet, hogy ez normális legyen, vele mentem az orvosához. Újra sürgős műtétet javasolt, és utána terápiás kezelést, amit mellesleg már az első alkalommal is, csak édesanyám nem vállalta. Most a nyomában voltam, vizsgálatokra hordtam, én beszéltem meg az orvossal a kezelését. A műtétet kemoterápia követte, majd sugárkezelés, persze mindent töméntelen mennyiségű gyógyszerrel ellensúlyoztak. A gyógyszeres terápia három évig tartott, 4 év után lettek először teljesen tiszták az eredményei. Ma 70 éves, kitűnő egészségnek örvend, és tudom, hogy sokszor nagyon nehéz volt neki, de ma is nagyon örülök, hogy a sarkamra álltam annak idején, és nem hagytam, hogy maga hozza meg a döntéseit.

2009. szept. 3. 22:21
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
olvass utánna a búzafűnek a neten. segített rákos embereknek is. a szomszédunknak rákja volt, elege lett a gyógyszerekből és csak ezt itta. és meggyógyult.
2009. szept. 3. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne bízz a mindenféle csodafüvekben,akkor sem,ha valaki állítólag meggyógyult tőlük.Ezeket legfeljebb az orvos által előírtak mellett használjátok.
2009. szept. 3. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
én is hallottam a búzafűről.
2009. szept. 3. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én olyanról is hallottam hogy valaki agykontrollal visszafejlesztette a daganatot. de én azért nem tenném fel az életemet rá, és más életét sem. gyógyfüvekre sem.

az alternatív gyógyászatnak meg vannak a maga határai, és ez a határ pont az ilyen krónikus betegségeknél van meghúzva, azzal már nem szabad szórakozni.

2009. szept. 4. 00:04
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!