Nomálisnak tartjáktól, nem tartjától túlzásnak amikor iskolákban arról hallottok, hogy az intim testrészeiket vizsgálgatják a diákoknak? (Lejebb)
KOrábban nem volt ez bevett szokás,én ismerettségemből senki nem találkozott vele,mint válaszomból kiderül én nem tartom annak,nem tartom helyén valónak,arról nem is beszélve amikor leírták sokan hogy ezt milyen illetlenül végzik.Kortól függetlenül bárkinek lehet bármi baja,de ez biztos hogy nem jó megoldás,mert ez alapján mindenhová bevezethetnék.
Mi a véleményetek amikor szókimondó mondon leírják a fiatalok,diákok kivel mi történt,mit érzet?Normális ez szerintetek,nem túlzás már?
Na elolvastam itt egy 20 éves fiatal emberről van szó,aki már járt korábban szakembernél,aki nem vette észre még sem a visszerét,nem tájékoztatta.Tehát járt szakembernél már,aki nem jól végezte a munkáját,és írtam iskolákban nem néznek visszeret,max. fitymaszükületet,és here leszállását.
De a kérdezőnek igaza van és nem vizsgálatról beszélek feltétlenül,hanem arról hogy fel kellene világosítani a fiatalokat mire kell oda figyelni,milyen állagúnak kellene lenni heréknek,a fitymát mennyire kellene tudni hátrahúzni ,ilyesmik.Igen is kellene fiúknál,lányoknál is felvilágosítás minek milyennek kellene lennie,milyen tapintásúnak,ha bizonytalanok hova tudnak fordulni.Ez lenne a fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!