A Canesten kombi-nak is ki kell folynia reggel?
Tegnap este felhelyeztem egy Canesten kombi hüvelytablettát, ugyan nem aplikátorral, hanem ujjal. (Párom igen csúnyán nézett az aplikátorra és közölte, hogy ezt mégse!)
Viszont ma reggel nem folyt ki, hanem még mindig bennem van, és nem is olvadt szét teljesen. Ez mitől lehet és természetes egyáltalán? Kicsit aggódom :S
jajj, ugyan már, valószínűleg nem az élezet kedvéért csinálod, hanem azért, mert valami problémád van, szóval ez az ő érdeke is, ha aplikátorral kell, hát avval, nem véletlenül találták ki.Viszint ha attól fél, hogy megsérted magad, nem fogod nyugi :)Az én párom is kicsit elszörnyülködött a dolgon, dehát ezt muszály.Vért is nem véletlenül vesznek fecskendővel :)
Fééérfiak..XDXD
És még valami, ki fog folyni.ha nem megy elég mélyre akkor darabokban, vagy egyben jön ki, ez az én tapasztalatom :)
előző
Úgyis érzed majd ha fáj,akkor biztos nem jól csinálod, szerintem ne aggódj, hogy megsérülsz :)
előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!