Terhesség, Petefészekrák? Ciszta?
nem olyan női élmény, inkább olyan félelem a terhességtől, ami ott van a tudatalattiban, nálam időnként ez előjön, pedig nem élek nemi életet, nem tudom miért,
te annak idején, amikor nem éltél nemi életet, miből gondoltad, hogy terhes vagy?
Szia
Óvszerrel elég kicsi az esély, a teszt majd megnyugtat. A sok hüvelyváladék jelenthet valamilyen fertőzést. Ha alapjában rendben van hogy nem késik, nem jön túl korán és nem tart túl sokáig vagy éppen túl kevés ideig, akkor szerintem nem lehet nagy para. Ha el akarod kerülni a nődokit, akkor sok mindent meg lehet állapítani vérvételből.
Nem akarlak rábeszélni a nőgyógyira, de am egyáltalán nem vészes, ha mégis mennél akkor magán, ne sajnáld rá a pénzt.
utsó előtti: Hát hülyeségek jutottak mindig eszembe, ami orvosilag kb lehetetlen. pl hogy valaki (bocs a szóért) kiveri a fürdőben, vagy előttem a kádban, vagy ráülök a wc-re és ott sperma van - ilyen hülyeségek jutottak eszembe ha nem jött meg vagy nem időben. vicces, tudom.
Utolsó: jó ötlet a vérvétel, azt megpróbálom.
Kérdező! Nem akarlak bántani,de elképedtem,hogy vannak ilyen emberek. Elég felnőttnek érezheted magad,ha nemi életet élsz,ugye? Nos,akkor ha ilyen felnőtt vagy,tudod orvoshoz is el kellene menni. Lehet,hogy te csak a terhességtől félsz,de hidd el nekem,hogy az sem mindegy milyen módon halsz meg. Mert tudod mivel jár egy méhnyakrák pl? Nem ám csak eltelik pár hét és szépen csendben elalszol!
Olvass utána,milyen halál az ilyen! Szóval azt vallom,akinek van esze szexelni,annak legyen esze évente egyszer dokihoz is elmenni,mert túlélhető.
Engem megerőszakoltak,ennek ellenére képes vagyok annyira felnőtt lenni,hogy el tudok menni orvoshoz és elvonatkoztatni. Amúgy a párod sosem volt vadidegen neked,mikor pl megismerkedtetek? Ő nem zavart,hogy "benned turkált"? Az orvos hidd el,nem élvezetből teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!