Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lesz a tejjel a mellben? 19/l

Mi lesz a tejjel a mellben? 19/l

Figyelt kérdés
Olvastam azokról a csengőhangokról amik hajnövesztő hatásúak, segitenek leszokni a dohányzásról és a legérdekesebb h növelik a mellet. Utobbiról bövebben utána néztem és megtudtam hogy azzal nő a mell hogy a kisbaba sirásának egy alacsony frekvenciája beinditja az anyaösztönt és anyatej lesz a mellben. De az a kérdésem h mi lesz a tejjel?! nem lesz benne örökre! be is gyulladhat.

#anyatej #mellnövesztő csengőhang
2013. jan. 26. 16:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
ha kakaóport veszel a szádba, és lenyeled, akkor tej helyett kakaó fog kijönni belőle. Keress rá gugliban, ha nem hiszel nekem
2013. jan. 26. 16:46
 2/17 anonim ***** válasza:

Ez mekkora kamu, de rohadt jót nevettem!:D

Nagyon tetszett az első válasz!:)

Ebből, amiket leírtál, semmi nem igaz, ha valóban komoly a kérdés.

Ha valaki nem terhes vagy nem szült gyereket és nincs hormonális gondja vagy valami más betegsége, akkor nem fog semmi jönni a melléből. És a terhes kismamáknak vagy az anyukának, aki megszült sem a baba sírása indítja be sem az anyai ösztönt, sem pedig a tejtermelést.

2013. jan. 26. 16:51
 3/17 A kérdező kommentje:
:D ez jo. de komoly válaszokat kérek!
2013. jan. 26. 16:51
 4/17 anonim ***** válasza:

És ha a spermiumok mozgásásnak a hangját hallgatom,akkor terhes leszek???

És ha sztereóban,akkor ikrek lesznek??

2013. jan. 26. 16:52
 5/17 A kérdező kommentje:
nagyon sok embernek bevált. de ha nem működik akkor is, mi lenne ha működne?
2013. jan. 26. 16:54
 6/17 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nem lehet komoly.19 évesen senki nem lehet ennyire...:D
2013. jan. 26. 16:58
 7/17 A kérdező kommentje:
ennyire naív??
2013. jan. 26. 17:01
 8/17 anonim ***** válasza:
Úgy általában,ha a fentiek közül valamelyik bekövetkezik,HORMONÁLIS oka van,nem pedig csengőhang,illatok,stb.Nem kell minden kamu cikket elhinni,ha lenne valami normális mellnövesztő a műtéten kívül,már a nők 70%-a lecsapott volna rá,nem gondolod?Mellnövesztő rágó és társai,pl...:D Bizonyítottan nagy átb*szás az egész,de a hülyékből lehet a legtöbb pénzt szedni.Visszatérve:testünk ún neuroendokrin rendszer,magyarán az idegrendszer és a hormonok szabályozzák.Tehát nem valószínű,hogy egy egyértelműen hormonális folyamat eredményét(mint a növekedés,legyen az mell,vagy akármi)befolyásolni lehetne zenével vagy bármi mással.Az anyatej sem gyereksírásra indul,mert akkor néma gyereknek anyja p**?A a terhesség,a szülés során és még utána is jó ideig akkora hormonváltozás történik a testben,amekkorához fogható kevés van az életben.Annak hatására pedig bizony,még a tej is megindul.(Az,hogy a szoptató anya tejétől a mell megnő,már természetes következmény...)
2013. jan. 26. 17:06
 9/17 anonim ***** válasza:
Igen,naív és keveset ült bioszon:)
2013. jan. 26. 17:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem a naivságra gondolt...
2013. jan. 26. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!