Nőgyógyászati vizsgálat után mennyi vérzésre lehet számítani?
Figyelt kérdés
Kenetvétel után mindig van vérzés? Mennyi?
Az úgy jó, ha mikor kijövök a rendelőből, elmegyek mosdóba és teszek be tisztasági betétet, vagy már úgy menjek orvoshoz hogy van a bugyiban tisztasági?
2013. jan. 26. 13:40
2/7 anonim válasza:
Miért véreznél?? Én még soha nem véreztem kenetvételnél.
Pedig életem során voltam párszor.
A kenetvétel nem jár vérzéssel, még fájdalommal sem. Csak kenetet vesznek ennyi.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Itt láttam valamelyik válasznál hogy érdemes vinni tisztasági betétet. Ezért kérdeztem.
2013. jan. 26. 14:04
4/7 anonim válasza:
En meg joparszor verzek. Van persze, h nem, de a palcikaval megserthet, ami verzik es nekem bizony nagyon faj, na meg a kacsa is :( valaki erzekenyebb odalent, nem nagy ugy a tisztasagi.
6/7 anonim válasza:
Vigyél tisztaságit, nekem is elő szokott fordulni kicsi vérzés utána.
7/7 anonim válasza:
Szia
Nekem a legutóbbinál fordult elő ,hogy egy kicsit pecsételtem utána!
Tisztasági betétet nyugodtan vihetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!