Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló kúp? Bővebben lent.

Fogamzásgátló kúp? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
B.nőmtől hallottam még régebben, hogy ő fogamzásgátló kúpot használ. Az csak orvos írhatja fel? Meg hogyha szeretkezünk, akkor az közbe nem folyik ki? Biztos védelmet nyújt? Válaszokat köszönöm.
2013. jan. 26. 01:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pharmatex kúp, vény nélkül kapható, kb. 2eFt. Van hüvelytabletta formában is. Behatolás előtt 10-15 perccel felhelyezni és 3-4 óra védelmet ad.

Az összes fogamzásgátló módszer közül a legmegbízhatatlanabb (mivel nem hormonos, lényegében belülről vonja be spermaölővel a hüvelyt), a védekezés hatékonysága, csak 60-70%, ezért csak megszakításos módszer mellett javasolt, de még ott is rizikós.

2013. jan. 26. 01:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Vény nélkül kapható a patikában. De tényleg nem túl megbízható, ha e mellett döntötök, egészítsétek ki minimum megszakítással. De szerintem roppant kényelmetlen a használata. Engem iszonyatosan csípett.
2013. jan. 26. 12:19
 3/3 anonim válasza:
nem valami megbízható, kifolyik az egész... ráadásul csípett és be is lázasodtam tőle :/
2013. jan. 27. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!