Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mirabella fogamzásgátló?

Mirabella fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma voltam nőgyógyásznál és ezt a fogamzásgátló tablettát írta fel. Már ki is váltottam. Mivel a szedéséig még van pár napom vissza, érdeklődni szeretnék, mik a tapasztalatok és vélemények a gyógyszerről. :)

Tudom, hogy minden nő más, és szinte mindenkinél máshogy hat, de azért mégis csak, ha van pár perced, leírhatnád.

Engem elsősorban az érdekelne, hogy híztatok-e tőle? Nekem van jó pár kiló súlyfeleslegem, és szépen kezdem leadni a kilókat, de félek, hogy ennek hatására nem fog sikerülni a további kilóktól való megszabadulás, sőt, esetleg még hízhatok is tőle.

És a sport hatására, fogyás hatására nem gyengül a bogyó hatása?

Ha a sportolás miatt szedek L-carnitine-t, az rossz a gyógyszer mellett?

Akár a 6. napon már teljesen véd?

Volt valaki, akinek a gyógyszer hatására csökkent a libidója?

Tudom, hogy egyes gyógyszerek és gyógynövényteák csökkentik a hatását, de ha külön szedek vitaminokat, az ugye nem?

Nőtt már valakinek tőle a melle?

Több kérdés nem jut hirtelen eszembe, de ha bármit tapasztaltál, ami érdekes, azt légyszíves oszd meg :)

Köszi! :)

18/L

2013. jan. 22. 18:20
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Szia! Én 3 hónapja szedem, fogytam tőle egy keveset, meg néha feszül a mellem. Mást eddig nem tapasztaltam, de nekem azt mondta az orvosom, h teljes védettséget csak akkor nyújt, ha beszedtem egy teljes levelet, meg még egy hetet várjak. Libidóm nem csökkent, a többire nem tudok válaszolni...
2013. febr. 1. 10:20
 2/16 A kérdező kommentje:

vegre valaki valaszolt! :) koszonom! :)

en a napokban kezdem el majd szedni :)

2013. febr. 1. 13:18
 3/16 anonim válasza:
Szia! Nekem is nem rég írták ezt fel és én is 18 vagyok :) szerda óta szedem:) Nekem mondjuk azt mondta az orvos, hogy csökkentett hormontartalmú ezért ha van is valami mellékhatás az is csak az első hónapban fog jelentkezni. nekem aztmondta hogy mellfeszülés, pecsételő vérzés esetleg hányinger fejfájás fordulhat elő tőle.. egyenlőre mégcsak mostvettem be a 3. szem tablettát nemnagyon érzek még semmit de ha lesz valami akkor írok és szeretném hogyha te is tájékoztatnál engem:) Nem sokat segítettem mert az első válaszoló sokmindenre válaszolt de erről a gyógyszerről nem sokat találtam eddig a neten örülök h végre itt valami van róla :)
2013. febr. 1. 20:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, azóta volt valami? Mellékhatás?
2013. febr. 9. 10:19
 5/16 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is ezt szedem, most kezdtem el egy hete a 2. levelemet szedni. :)

Fogytam egy keveset és szebb lett az arcom is szerintem, tisztább. Mi nemi életet már az első hét után éltünk. :)

Befejeztem az első levelet és utána 2 nappal később meg jött a havim.

Nekem pozitív tapaasztalatom van csak róla, az viszont igaz, hogy nem volt egyszerű beszerezni, mert nem minden patikában van, de a nőgyógyászom mondta, hogy ne hagyjam magamat másra rábeszélni, így rendelés útján lett meg a 4. patikában. :D

2013. febr. 10. 16:01
 6/16 A kérdező kommentje:
En a masodik napjan vettem be az elso szemet. Ez volt elozo het penteken. Holnap mar egyutt lehetunk szerintetek gumi nelkul is? :-)
2013. febr. 15. 08:29
 7/16 anonim válasza:
Nekem az összes mellékhatás jelentkezett :D úgy hogy vigyázzatok :)
2013. márc. 13. 15:41
 8/16 anonim válasza:
Hello! Én is 18 éves lány vagyok. Most kezdtem el a 2. levelet. Előtte elég rendszertelen volt a menstruációm, de már az első levél után beállt. Nekem nem csökkent a libidóm se, ugyanúgy kívánom a párom mint azelőtt. Nem hinném, hogy sport vagy fogyás hatására gyengülne a hatás. Az hogy mellette más gyógyszer is szedsz, orvostól kell megtudakolni hogy van-e hatással egyik a másikra. Sokan mondták, hogy már az 1. hét után védettséget ad a fogamzásgátló, de nem bízok annyira ebben. Igaz az 1. hét után is már védekezés nélkül voltunk,de figyelt a párom, hogy ne "essen el" bennem. Ez csak az 1. hónap után történt meg. :P
2013. ápr. 21. 12:58
 9/16 anonim válasza:

Sziasztok!

En arra lennek kivancsi, hogy az elso level szedese utan lehet mar olyat csinalni, hogy nem tartok szunetet? Nagyon fontos lenne nekem nyaralas miatt, csak felek, hogy ebbol valami baj lehet, hogy mar rogton az elejen nem tartok szunetet . Velemenyek? Mas csinalt mar ilyet? :)

2013. júl. 8. 11:35
 10/16 anonim válasza:
75%
Szia! Én egy hónapja szedem, de az első hónapot végig barnáztam! Ma fogom elkezdeni a második levéllel, majd kíváncsi leszek, hogy most is lesz-e barnázás! De a papírja azt írja, hogy az első három hónapban, míg beáll, természetes a barnázás! Más mellékhatás még nem jelentkezett eddig!
2013. júl. 9. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!