Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mirabella fogamzásgátló?

Mirabella fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma voltam nőgyógyásznál és ezt a fogamzásgátló tablettát írta fel. Már ki is váltottam. Mivel a szedéséig még van pár napom vissza, érdeklődni szeretnék, mik a tapasztalatok és vélemények a gyógyszerről. :)

Tudom, hogy minden nő más, és szinte mindenkinél máshogy hat, de azért mégis csak, ha van pár perced, leírhatnád.

Engem elsősorban az érdekelne, hogy híztatok-e tőle? Nekem van jó pár kiló súlyfeleslegem, és szépen kezdem leadni a kilókat, de félek, hogy ennek hatására nem fog sikerülni a további kilóktól való megszabadulás, sőt, esetleg még hízhatok is tőle.

És a sport hatására, fogyás hatására nem gyengül a bogyó hatása?

Ha a sportolás miatt szedek L-carnitine-t, az rossz a gyógyszer mellett?

Akár a 6. napon már teljesen véd?

Volt valaki, akinek a gyógyszer hatására csökkent a libidója?

Tudom, hogy egyes gyógyszerek és gyógynövényteák csökkentik a hatását, de ha külön szedek vitaminokat, az ugye nem?

Nőtt már valakinek tőle a melle?

Több kérdés nem jut hirtelen eszembe, de ha bármit tapasztaltál, ami érdekes, azt légyszíves oszd meg :)

Köszi! :)

18/L

2013. jan. 22. 18:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Én abba hagytam az 5. hónapban a tabletta szedését. Okai, hogy teljesen ingerlékeny lettem, hangulatváltozásaim voltak, de nagyon durván, és a libidóm a nulla alá csökkent. Képtelen voltam benedvesedni több óra petting hatására is.

Azóta már elég a barátomnak rám néznie és már minden rendben van ;) És a kedvem is sokkal jobb lett. Miután abba hagytam még egy hónapig éreztem a hatását, de most már minden jó, újra a régi vagyok. És már a gumi se zavar, mint régen... sőt örülök neki, hogy nem szedem ezeket a műanyag vackokat. A menstruációm az majdnem pontos volt, kicsit előbb jött meg gyógyszer nélkül, mint kellett volna, kíváncsi leszek, hogy a következő milyen pontos lesz, mert a gyógyszer előtt nem épp a pontosság híve volt. :)

Ajánlom nektek, hogy inkább a gumi mellett döntsetek. Eleinte azt gondoltam, megöli a vágyat, de most már teljesen máshogy gondolom.

2013. júl. 16. 09:27
 12/16 anonim válasza:
Szia! Én ma szedtem be a 10. szemet a gyógyszerből. Semmit nem vettem észre, annyi mellékhatása van nálam hogy még ma is kicsit barnáztam de ma már csak egy nagyon picit. a hasam sem fáj közbe se semmi. a melleim kicsit feszülnek, mintha kicsit nőttek is volna. nekem 5500 FT volt amúgy nem drága sztem:) mi eddig egyszer csináltuk védekezés nélkül mióta szedem de akkor sem élvezett belém a barátom. Neked van azóta valami mellékhatás/ észrevétel?:)
2013. dec. 29. 20:45
 13/16 anonim ***** válasza:
mekkora hülyeség hogy 1 levél beszedése plusz még 1 hét után hatásos csak.. nehezen tudom elhinni hogy egy orvos ezt mondta volna.ha a menstruáció kezdetekor már az első napon elkezded a szedését akkor mire elmúlik már hatásos is.. majdnem másfél hónapot várni úristen xD
2014. jan. 22. 19:08
 14/16 anonim válasza:

Másfél éve szedem, de most akarok váltani, mert nagyon elegem van már a csomó mellékhatásból...

Csökkent a libidóm, ami érzékenyen érint. Híztam, ami megint csak rossz. Nőttek a melleim, ami viszonylag jó, mert nem ártott nekik, de ha azaz ára, hogy másikat szedjek és ne legyenek ekkorák, és ne hízzak, akkor inkább szedek másikat. Óvszer nem jöhet szóba.

2016. márc. 17. 19:07
 15/16 anonim válasza:
Az előttem kommentelők között olvastam, hogy az első levél alatt végig barnázott. Ugyanez a helyzet velem is, é most vagyok a 7 tabimentes nap 2 napjába. Most akkor rendesen véresen megfog jönni vagy marad a barnázás? És második levél alatt is lesz? Hatásos a gyógyszer? Én nagyon félek, az előző fogimnál ilyen nem volt.
2017. júl. 19. 22:36
 16/16 anonim válasza:

Az elso 2 level alatt nekem is volt neha barnazas, utana ez abbamaradt. Libidom csak egy picit csokkent, nem hiztam, az arcborom csudiszep lett.

Viszont kozben csunyan beteg is lettem, es ez+antibiotikum kombo valamit nagyon felboritott odalent. Azota folyamatos visszatero bakterialis fertozesem van (mindig mast tenyesztenek ki), a pHm nem all vissza megfelelore. Probiotikumtol sem, a tejsavas huvelygelektol par oraig oke, utana ismet rossz. Amint egyszer irnak az adott bacira bogyot, amig szedem minden ok, de ha vege, barmilyen huvelyflora-visszaallito mellett ismet osszeszedek valamit. Pedig a higieniara nagyon figyelek.

Ja es durva migrenjeim lettek tole, havi legalabb 2x.

Korabban ezek kozul egyik sem volt problema, ugyhogy most megprobalom a csak progeszteron tartalmu tabit. :)

2018. jan. 18. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!