Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit javasoltok?

Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Január 6-án jött meg elöször a mensim. Mit írnátok nekem, javaslás,segítségként, vagy valami mondatként?

2013. jan. 25. 19:05
 1/5 Minii Vikii ***** válasza:
72%

Először is én azt mondanám neked, hogy nem biztos, hogy mindig pontosan fog megjönni a menstruációd. Nekem pl augusztusba jött meg, és szeptemberbe és októberbe nem jött meg. Ez teljesen normális. Lehet, hogy késik majd pár napot vagy 1 hetet, de az is lehet, hogy előbb jön meg.

Mindig legyen nálad betét, ha pedig készen álsz rá, akkor tampon.:) Anyukáddal ülj le, beszéljétek át ezt az egészet pontosan, ő tud neked ebben segíteni, hidd el, nem lesz ciki erről beszélni vele, hiszen ő is átesett rajta és még örülni is fog neki, hogy bizalommal fordulsz hozzá!

Minden elképzelhető jót kívánok neked! :)

16L

2013. jan. 25. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
ne használj tampont, egészségtelen!
2013. jan. 26. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindkét válaszolónak igaza van, én csak annyit tennék hozzá, hogy ha esetleg fél évnél több van 2 menstruáció között, akkor érdemes orvoshoz menni.
2013. jan. 26. 06:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Gratulálok, azt ne felejtsd, hogy szinte bármi előfordulhat 16 éves korodig. Rendszertelenség, komaradások, nagyon erős, vagy éppen ellenkezőleg nagyon gyenge vérzés is.
2013. jan. 26. 08:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

12/L

2013. jan. 26. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!