Mit lehet az ellen tenni, hogy később jönnön meg, és mikor érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Február 13.-án iskola bál(ha jól tudom) lesz és én táncolok.Itt az a bökkenő,hogy pontosan Február 13.-án kell megjönnie,amit rühellek.:) Tudok valamit esetleg csinálni,hogy később jönnön meg? Mert mivel fehér ruhába leszünk és nekem általába az 1-2-3 nap elég erős félek hogy átütne,de szerintem fekete rövidnadrágot,vagy fekete térdnadrágot(szteccses) vennék fel alá,ha nem fog átlásztódni. A tánc elméletileg olyan 15-20 perces lesz,de félek,nehogy átüssön..SEGÍTSETEK KÉRLEK :))2013. jan. 25. 17:37
1/4 anonim válasza:
Elméletileg a citrom/citromlé késlelteti valamennyire, de sosem próbáltam, így nem tudom, mennyire igaz...
Szerintem érdemesebb lenne megbarátkoznod a tamponnal, én azzal sosem áztam át, pedig nekem is erős volt az elején. 15-20 percet pedig csak kibír.. a rövid nadrág is jó ötlet:)
2/4 anonim válasza:
A fekete nadrág jó ötlet.Használj Always éjszakai betétet,az tuti kibír 15-20 percet.
3/4 A kérdező kommentje:
de 2x fogunk táncolni:) egyszer a nagy fehér ruhába egyszer meg ilyen bolondos ruhába,de közötte ameddig a 5-6-7.-esek előadják a ,táncaikat' addig és elkészülthetek :D köszönöm hogy írtatok,akkor always éjszakait teszek be:) vagy szerintetek az always nagy rózsaszín elég?:D
2013. jan. 25. 19:31
4/4 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy a nagy mennyiségű c-vitamin késlelteti. Persze ezt is ésszel! De egy napi 2000 mg-tól semmi bajod nem lesz sőt még segít az influenza megelőzésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!