Canestes krememet hasznalhatja a baratom is?
Figyelt kérdés
Hasznaltam a megadott idejig es maradt rengeteg belole . Odaadhatom neki vagy nem higenikus? Anyagilag nem gond ha ujat kell venni de meg se vesszen karba .2013. jan. 23. 22:12
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy használhatja, őt is ki kell kezelni, mert hordozhatja tünetmentesen, és visszaadhatja neked.
2/10 anonim válasza:
igen, kell is. szerintem a candibené sokkal jobb a canesten nekem nem vált be.
3/10 anonim válasza:
Miért nem mentek együtt orvoshoz, és azt használjátok amit a doki felír?
4/10 anonim válasza:
Odaadhatod neki, nem lesz baja tőle, viszont ha legközelebb is előjön, akkor már inkább forduljatok orvoshoz. Illetve neked amit ajánlok, ha tünetmentes vagy, hogy állítsd vissza a hüvelyflórádat, ez a kezelés fontos része!!
5/10 A kérdező kommentje:
Hogy állítom vissza ?
2013. jan. 27. 09:48
6/10 anonim válasza:
Legegyszerűbb tapasztalatom szerint így: orvossal feliratsz 2*6 db gynoflor hüvelytablettát, amit megszakítás nélkül 12 napig használsz. Illetve iratsz még vele két külön receptre gynoflort, amit a követező, majd az azutáni menszeszed után használsz el 6-6 napig megszakítás nélkül. Belsőleg segítheted a folyamatot grapefuit cseppekkel, illetve kívülről frezyderm intim segítséggel. Erre a 2,5-3 hónapra pont elég is egy tubussal.
Még esetleg azt is csinálhatod, hogy a fehérneműidet külön mosod magas hőfokon és teafaolajjal öblíted ki őket.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi:)))
2013. febr. 6. 23:40
8/10 A kérdező kommentje:
Az ido alatt akkor nem lehet szexualis kapcsolatot letesiteni?
2013. febr. 6. 23:45
10/10 A kérdező kommentje:
Voltam maganrendeloben nogyoyasznal azt mondta a parom ne kezelje magat..:/ a parom sem akarja ... De en nem vagyok nyugodt... Vett kenetet es azt mondta, hogy nincs semmi bajom epdig en mondtam, hogy mindig visszajon a viszketes suru folyas ha behatolnak.. Ezt annnyiban hagyta , azt mondta csak erzekeny vagyok a behatolasra .. Na most akkor mi legyen..
2013. febr. 9. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!