Használhatja kislányom a canesten kombit?
Figyelt kérdés
12 éves és már másfél éve menstruál. Nagyon fejlett kislány de még csak 12 éves. Mióta menzeszel azóta küzd gombás fertőzésekkel. Aug.4-re kaptunk időpontot dokihoz de nem szeretném addig hagyni szenvedni. Vettem egy canesten kombi nevezetű gyógyszert aki ismeri tudja milyen. A kúpokat nem tudom, hogy használhatja-e egy ennyi idős gyerek, de csak a kenőcs nem elég az biztos. Használati utasítás pedig nem ír semmit erről.2010. júl. 21. 12:40
1/3 anonim válasza:
szerintem a dokit hívd fel, akitől kaptatok időpontot, ő biztosan nem hülyeséget fog mondani.
2/3 anonim válasza:
A cmbi nem tabletta formáju gyogyszer hanem kúp és krém.a tájékoztatóban benne van h lehet-e használnia,gyogyszertárban segitenek sztem.
3/3 anonim válasza:
Voltatok mar dokinal, vagy honnan tudjatok, hogy gomba? Lehet valami fertozes vagy mas is. Es ha nem gomba akkor nem jo ra a Canesten. Hivd fel a dokit, es kerd ki az o velemenyet is. Sok sikert, es gyogyulast a lanyodnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!