Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek már nem kell betét?

Szerintetek már nem kell betét?

Figyelt kérdés

Tegnap este már csak nagyon picit véreztem, éjszaka csak nagyon pici barnázás volt, és mostanáig semmi.

Szerintetek kellhet még betét évnyitóra? Nem szeretném, ha érne vmi baleset.(am a tegnapi volt a negyedik nap)

12 éves vagyok.

2009. aug. 31. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tegyél be tisztasági betét.Ha már tegnap este is kevés volt,éjszaka is csak pici barnázás volt,ma meg semmi akkor már sok nem lehet.Tehát a tisztasági elég lesz,nem zavar és baleset sem érhet;)

Jó sulikezdést!

14/L

2009. aug. 31. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
a mai éjszakától függ. ha ma barnázol még, akkor holnapra tegyél be betétet. de ha estig sem lesz semmi, akkor elég a tisztasági! 14/L
2009. aug. 31. 14:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2009. aug. 31. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem néha vanolyan h márcsak barna, aztán másnap újra vérzik, majd elmúlik teljesen.-
2009. aug. 31. 15:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
ha már a negyedik napon itt tartasz, nagyon szerencsés vagy. nekem úgy szokott lenni hogy 5. után enyhül, van amikor este szinte semmi, de következő nap délelőtt meg visszatér és még a tisztasági se elég :( . szóval nálam így kitart több mint egy hétig :P de én is csak ajánlani tudom, hogy tegyél be tisztaságit, inkább legyen üres, de ne legyen foltos a bugyi :P :) 13/L
2009. aug. 31. 15:10
 6/8 A kérdező kommentje:
jó volt, hogy betettem a betétet...mire hazaértem, teljesen tele volt :S
2009. aug. 31. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Hú, látod, fő az óvatosság! Saját példán tanul az ember :)
2009. aug. 31. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekm is így szokott. úgy a 4.-5. napon már nem sok van este. Éjszak nem nem jön. Aztán 5.-6. nap meg még midig jön.
2009. szept. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!