Tömény véres vizelet egyik napról a másikra. Mi okozhatja?
Figyelt kérdés
nagyon megijedtem mikor semmi előzmény nélkül tömény vért pisiltem reggel. előző nap fél órát vártam a hidegben, a lábam nagyon fázott, holott 3 zokni volt rajtam. 3 db ospamox tablettát vettem be és már csak egy kicsit csíp és nem véres. ittam az ajánlott teát is. szerintetek elég ha folytatom ezt a "kúrát"? orvoshoz nem akarok menni, túl sokszor voltam.2013. jan. 20. 21:30
1/4 anonim válasza:
Én ilyen tünettel voltam kórházban régen. Ez már súlyos húgyúti fertőzés.
2/4 anonim válasza:
E-coli baktérium. Menj orvoshoz, ad majd rá antibiotikumot.
Otthon nem tudod kiirtani magadból a baktériumokat, csak tünetmentessé tudod tenni magad valameddig, ezért a fertőzés újra és újra vissza fog térni.
3/4 anonim válasza:
Ezzel mindenképp menj orvoshoz. Jobb esetben csak a hólyagból jön a vér, de ha eléri a vesét, akkor már komoly kezelés kell. Továbbá, ha elhanyagolódik, átmehet krónikus fertőzésbe, ami tünetmentesen lassan "megeszi" a vesét...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! nem túl jó hírek
2013. jan. 23. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!