Kevés, barna vérzés, mi okozhatja?
Figyelt kérdés
Időben megjött viszont a szokásosnál sokkal kevesebb, barnás vérzésem van, mi lehet az oka?
Kérlek segítsetek!
2013. jan. 17. 12:41
1/3 anonim válasza:
A stressz miatt túlságosan szűk a méhszájad és a vér bent marad a méhben. Valószínűleg már meg is alvadt, amitől nem fog kijönni a többi. Ez nem jó, mert "megromlik" bent és gyulladást okoz. Ha hagyod, rosszabb esetben ki kell majd pakolni. Súlyosabb esetben belehalsz! Sürgősen menj el dokihoz vagy szexelj nagyot a barátoddal, feltéve hogy elég hosszú a pénisze és meg tudja mozgatni a dolgokat!
2/3 anonim válasza:
Nehogy bedőlj az előzőnek!!
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem ez egyáltalán nem gond, nekem is volt már ilyen 26 éves létemre. Ha nincs semmi más panaszod, akkor felejtsd el, majd a következő megint a szokásás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!