4 hónapja nincs menszeszem ez baj? Amúgy meg 12 éves vagyok!
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 20:22
1/9 anonim válasza:
Nem baj, teljesen természetes. Gyakori, hogy az első után jó pár hónapig nem jön semmi. Nyugi, minden rendben lesz, ne stresszelj rá.
2/9 anonim válasza:
12 évesen ez normális dolog, majd beàll rendszeresebbre, ha idősebb leszel, nem kell aggódni. :)
3/9 anonim válasza:
Ez normális a te korodban. majd 16 éves korod körül beáll...
4/9 anonim válasza:
1-2 hónapot még várhatsz, de ha akkor sem menstruálsz, érdemes lenne orvoshoz menni.
Ezt olvasd el!
5/9 anonim válasza:
Szia!
Igazából ezt a kérdést Édesanyáddal kellene megbeszélni.
Nagyon valószínű, hogy még ő is időt adna a vérzésnek, és ha nem történik semmi elvinne egy nőgyógyászhoz.
Ehhez persze szükséges lenne tudni, hogy élsz-e már sexuális életet. Amennyiben igen, ne tökölj, irány az orvos!
7/9 anonim válasza:
Hát.. ha nem volt szexuális kapcsolatod, akkor nem kell félned. :)
Anyukáddal beszélj. ;)
8/9 Ginseng Titusz válasza:
Nekem sincs. Fene tudja! egyáltalán nem zavar. Bár igaz, én hatvanhárom vagyok és férfi.
9/9 anonim válasza:
Remélem, nem fogyókúrázol mániákusan. Attól is elmaradhat, nemcsak a természetes okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!