Menzesz korábban - mire utalhat?
Figyelt kérdés
Nekem mindig 'normálisan' érkezett a menzeszem, nem volt ezzel semmi gondom. A teherbeeséskor nyilván nem volt menzesz, a szülést követő időszakban (nyolc hónapja szültem) pedig szintén minden rendben ment. Egészen ezidáig. Nemrég azt tapasztaltam, hogy két hét után jött meg, aztán három hét, majd megint kettő. Ha vége van a menzesznek, elmegyek orvoshoz, de addig is, nem tudna valaki nekem valami támpontot adni? Mi lehet ez? Az esetleges válaszokat előre is köszönöm! (24 éves)2013. jan. 20. 10:20
1/2 anonim válasza:
az orvos ad rá gyógyszert és vissza áll. legalábbis az egyik barátnőmnek igy volt.
2/2 anonim válasza:
Úristen! Komolyan az a válaszod, hogy az orvos majd ad gyógyszert?! Inkább ki kellene deríteni, hogy mi okozza, mert nem természetes, ha összevissza jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!