Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petevezeték átjárhatóságot...

Petevezeték átjárhatóságot nem lehet ultrahanggal megvizsgálni? Nagyon fájdalmas a normális vizsgálat?

Figyelt kérdés

Endometriózisom van, 1,5 éve próbálkozunk, tehát szinte biztos hogy szükséges lesz ez a vizsgálat.

Ultrahanggal is meg lehet nézni? Mármint ugye látszik hogy egszer a petefészekben van a pete, pl. 1 nap múlva már a méhben, így feltételezhető hogy átjárható, különben hogy került volna oda. Volt már valakinek hasonló esete?

2013. jan. 18. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én Békéscsabán voltam a kórházban.nem magán, sztk.Ezért dícsértem mert egy fillért sem adtam, és mégis kedvesek voltak.Egyszer voltam már ott vakbél gyulladással, akkor is igy volt..Én csak jót mondhatok róluk. Szeretnék majd ott szülni is.
2013. jan. 27. 16:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát, akkor pechem van, én Pestről írok, itt nem annyira jó az egészségügyi helyzet :(

Persze kivételek vannak....

2013. jan. 29. 19:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézz utána, Biztos ott is van normális hely.

Én ha esetleg rosszat tapasztalok akkor mindig belegondolok hogy ők is emberek, és elég nagyok az elvárások velük szemben, amit biztos nem könnyű teljesíteni, de ettől függetlenül vannak erre felé is rossz helyek.

Hálisten csaba nem ilyen.

2013. jan. 30. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!