Lányok múlthét szerdán voltam nőgyőgyásznál, megállapította, hogy 5 hetes terhes vagyok. Erre tegnap úgy véreztem mint menzesznél és 2 nagyobb csomó is kiesett belőlem. De ma viszont csak barnázásom volt. Ez vetélés volt?
12.
8-as vagyok. egyet értek veled alapvetően, bár én azért bizonyos helyzetekben igazolhatónak tartom, h a kérdező csak két nappal később jut el az orvoshoz. nekem is saját nőgyógyászom van, 10 éve járok csak hozzá, ismeri a teljes kórtörténetemet és emberileg is elégedett vagyok vele. azért ez erősen bizami dolog. ő magánúton rendel, heti kétszer. ha ilyen dolog történne velem, én se szívesen mennék máshoz, inkább kivárnám azt a két napot, h olyan vizsgáljon, akinek a szakértelméről maximálisan meg vagyok győzödve. hacsak nem arról van szó, h megállíthatatlan a vérzés és azóta is fájdalmas görcsei vannak, stb,stb. akkor természetesen azonnal orvos. amúgy talán én is "kockáztatnék", h "jó kezekbe" kerüljek. de ezzel már lehet vitatkozni (ha valaki ebben épp ellenem érvelne, annak is helyet adnék), a te álláspontodat is megértem valahol. ezek olyan helyzetek, amikor nagyon nehéz (jól) dönteni
kérdező, szorítok neked holnap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!