Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S! Méhnyakrák vagy csak...

S. O. S! Méhnyakrák vagy csak gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
Észrevettem a méhnyakon egy kis dudort, olvastam róla, hogy szemölcs, mikor párommal együtt vagyunk kissé fájdalmasan zajlik le, pár hete 2-3 napra előjön a viszketés, csíp és fáj, elmúlik, és 4-5 nap múlva megint előjön, már a szeméremajkak is gennyeznek,vörös az egész és olyan, mintha "penészfoltok" lennének rajta. nagyon kellemetlen, és csak jövő hónapra van időpontom, azt sem tudom mikor jön majd meg az eredmény. Segítsetek!!
2013. jan. 17. 12:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sürgősségi időpont!
2013. jan. 17. 14:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Szerencsére minden rossz elmúlt. Holnap lesz majd csak doki, de lehet meg tudom várni a februári időpontot, ha addig nem lesz semmi megint... Szerintetek? Használtam a Canesten tablettát és krémet és tényleg el is múlt minden!
2013. jan. 21. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!