Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S! Méhnyakrák vagy csak...

S. O. S! Méhnyakrák vagy csak gombás fertőzés?

Figyelt kérdés
Észrevettem a méhnyakon egy kis dudort, olvastam róla, hogy szemölcs, mikor párommal együtt vagyunk kissé fájdalmasan zajlik le, pár hete 2-3 napra előjön a viszketés, csíp és fáj, elmúlik, és 4-5 nap múlva megint előjön, már a szeméremajkak is gennyeznek,vörös az egész és olyan, mintha "penészfoltok" lennének rajta. nagyon kellemetlen, és csak jövő hónapra van időpontom, azt sem tudom mikor jön majd meg az eredmény. Segítsetek!!
2013. jan. 17. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagyok nőgyógyász nem tudok mit mondani lehet valami fertőzés is akár gomba akár más, canesten kombit vegyél a patikába ha gomba akkor segít ha nem segít bajod nem lesz 2szer meglehet ismételni de a gombának a tünetei viszketés égő szúró érzés esetleg bővebb folyás aminek lehet szaga. Mindenképp doki ha nem javul canestenre.
2013. jan. 17. 12:08
 2/12 anonim ***** válasza:

A viszket csip és fájra azt mondanám,hogy gomba,vagy fertőzés.Én a helyedben elmennék elmennék egy magándokihoz,az egyből megmondja mi lehet a gond,és nem kell várnod hetekig.

Ilyennek sztem ne játsz.

2013. jan. 17. 12:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban ételre nincs pénzünk, nem tudnék kifizetni egy magánorvost. Vettem ma canesten krémet is és tablettát is, de mivel megvan még nem használhatom a tablettát. Reménykedek, hogy csak egy fertőzés, csak idegesít, hogy hetek óta ezzel szenvedek meg a dudor is idegesít a méhnyakon. :'(
2013. jan. 17. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
előbbi hozzászóló vagyok azt elfelejtettem mondani hogy a kezelés alatt no szex és a párodnak sem árt a kenőccsel kenegetni a micsodáját mert oda-vissza fogjátok adogatni egymásnak. Férfiaknak tünet nincs csak a baktérium. Ja méhnyakrák azért durva ott van húslé szerű folyás hasfájás fájdalmas szex, ne gondolj a legrosszabra.
2013. jan. 17. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Elmehetsz szakrendelésre is ott nem kell fizetni csak várni.
2013. jan. 17. 12:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezaz, hogy valami egyfolytában folyik belőle tegnap óta, de nincs szine, szaga se, a szex igen, eléggé fájdalmas volt az elmúlt hetekbe.
2013. jan. 17. 12:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Muszáj orvoshoz menned, és az SZTK ingyenes!
2013. jan. 17. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Sürgősségi időpontot kérj! Esetleg menj el a rendelőbe rendelési időben, és ne kérj időpontot. Kötelező ellátniuk ilyen esetben. A kartonozóban nem kell elmondani a tüneteidet csak azt kell mondani, hogy sürgős a vizsgálat.
2013. jan. 17. 12:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Hétfőn meg is próbálom, addig el is múlik a havim is. Már nagyon kétségbe vagyok esve.
2013. jan. 17. 13:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Valóban sürgősségi időpontot kérj, teljesen jogosan teszed, és akkor kötelesek fogadni!
2013. jan. 17. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!