Erre hordjak tisztaságit?
Figyelt kérdés
Fehér folyásom van..... de annyira h a múltkor ülök az órán ( a suliban) és érzem h teljesen átázott a bugyim.. :/ már vannak pattanásaim.. nő a szőröm :d mindenhol.... gondolom nemsokára jön a barna folyás... akkor hordjak tisztaságit vagy egézség ügyit? köszönöm a válaszaitokat :)2013. jan. 16. 11:41
1/10 anonim válasza:
Igen! Pontosan erre találták ki. :)
2/10 A kérdező kommentje:
:) csak h melyiket tisztaságit vagy egézség ügyit? :)
2013. jan. 16. 11:44
3/10 anonim válasza:
Tisztasági. Az a mindennapos.
Eü-i betét a tamponnal együtt a menstruáció kellékei :)
4/10 A kérdező kommentje:
rendben :) köszönöm válaszaitokat :) amúgy 12/L
2013. jan. 16. 11:52
5/10 anonim válasza:
Tisztasági betétet nyugodtan hordhatsz, de lehetőleg olyat vegyél, ami nem illatosított, az nem tud irritálni sem. :) Én személy szerint a carefreet szeretem, a világoskéket, ami bugyiba és tangába is jó. (Rózsaszín doboz, világoskék csík)
6/10 A kérdező kommentje:
én az alwayst-tól a sárga dobozosat :)
2013. jan. 16. 13:19
7/10 anonim válasza:
sokat nem tudok hozzátenni már ehhez, igen hordjál tisztaságit. Valószínűleg hamarosan meg fog jönni.
8/10 A kérdező kommentje:
c: Utolsó Hozzászóló c: szerintem is :)
2013. jan. 16. 13:42
9/10 anonim válasza:
nekem 2,5 évig volt folyásom és csak utána jött meg. ha most kezdődött,akkor lehet hogy csak 13-14 évesen fog megjönni. nyugi,nekem is akkor jött.
10/10 A kérdező kommentje:
nem most :) kb fél éve-1 éve
2013. jan. 16. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!