Felvagyok fázva és már félek kimenni pisilni mert nagyon fáj, ezért visszatartom míg muszály nem lesz kiadni, mit csináljak inkább adjam ki vagy mikor már érzem hogy rendesen kell akkor menjek is wc-re? Nagyon fáj meg véres és ezért nem megyek el.
Igyál sok vizet és járj sokat WC-re. Ha visszatartod, az rosszabb akkor lesz véres, sőt ráhúzódhat a fájdalom a vesédre is. Kemény éjszakád lesz és nem fogsz sokat aludni.
Tényleg kell a sok folyadék, mert átmossa a vesédet és lesz mit kipisilni. Ajánlom a medveszőlő tea beszerzését (egész iható íze van) és Walurinal vagy más tőzegáfonya tartalmú szer szedését.
Én gyakran felfázom, amint jelentkeznek a tünetek egyből elkezdem a kúrát és mr egy nap után határozottan jobb a helyzet. Én az urológián kötöttem ki, kaptam rá gyógyszert, de a fő kórokozómat még nem találták meg, pedig kellett minta laborba is.
Ha orvoshoz megyek egyből antibiotikumot ad (Nolicin, Cifloxin, Monural) és azok egy időre helyre raknak.
pisild ki, mivel tele van valószínűleg baktériumokkal
sokkal többet igyál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!