Ez normális? Be fog állni, vagy ilyen marad?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a menstruációm mindig késik, általában egy hetet, de olt már 3-4 hét is. Sosem jött meg időben, vagy hamarabb, pedig már lassan 4 éve menstruálok. Kell ezzel dokihoz menni, vagy csak "ilyen vagyok"?
16/L
2013. jan. 15. 17:46
1/6 anonim válasza:
Még nem kell elmenned, ha 17 éves korodig nem áll be akkor érdemes nőgyógyász szakorvoshoz elmenned.... Én is így voltam még 19 évesen is volt hogy 3 hónapig sem volt vérzésem, ha volt meg térdig eláztam...
2/6 anonim válasza:
Szerintem is várhatsz még egy évet és ha nem áll be rendszeresre 25 35 nap közé, akkor orvosnak kellene megmutatnod magad.
3/6 anonim válasza:
Most is elmehetsz dokihoz, mert akkor legalább megnyugodnál ha ő mondja, hogy nincs baj.
4/6 A kérdező kommentje:
Nyugodt vagyok, csak anyum is folyton cseszeget minden hónapban, hogy biztos terhes vagyok, meg kitől van... Kész vagyok tőle... :) Májusban leszek 17, addig várok, hátha időben fog megjönni.
2013. jan. 16. 11:25
5/6 anonim válasza:
A 3. vagyok. Ha orvoshoz mennél, akkor biztosan kiderülne, hogy van-e gond, és akkor Anyud sem "cseszegetne" tovább. :)
6/6 anonim válasza:
Várd meg a 17. évedet, ha semmi más panaszod nincs, addigra nagy valószínűséggel rendben lesz. Ha nem, akkor majd érdemes lesz elmenni egy dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!