Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Úgy lehet hüvelygombám, hogy...

Úgy lehet hüvelygombám, hogy nincsen folyásom?

Figyelt kérdés

Piros a hüvelyem és elég érzékeny, szex közben fáj, meg ha megtörlöm Wc papirral akkor is érzem, hogy nem oké... M voltam nőgyógyásznál, azt mondta gyulladás, gomba. De én ugy tudtam, hogy az szagos folyással jár, de nekem nem hogy ilyenem nincs, nem is nagyon nedvesedek egyáltalán....

21L

2013. jan. 14. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:

A szagos, nagyobb mennyiségű, színes folyás is lehet egy tünet, de nem feltétlenül jön elő. Mint ahogy lehet valakinek fertőzése úgy is, ha folyása van és viszketése nem. Nekem a múltkori fertőzésemnél csak égő érzés volt, sem nagymértékű vagy szagos folyás, sem viszketés, mégis gombás fertőzésem volt.

Szóval igen, lehet is így gombás fertőzésed.

2013. jan. 14. 19:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon jó...köszi :/
2013. jan. 14. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem is hüvelygomba, de valamilyen fertőzésed lehet, de hogy pontosan mi, azt orvosnak kell kideríteni.
2013. jan. 15. 07:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olvastad, hogy most volt orvosnál???
2013. jan. 15. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!