Honann lehet tudni, hogy milyen erős az ember vérzése?
Figyelt kérdés
Mi számít gyengének, és mi erősnek? Hogyan lehet ezt megállapítani? Hogyan tudnám ez alapján kiválasztani a megfelelő betétet?2013. jan. 13. 22:05
1/4 anonim válasza:
ki kell tapasztalni. nekem az erős az volt, amikor a super plusz tampon 10 perc alatt ázott szét. Gyenge meg akkor volt, amikor elég volt egy tisztasági betét. De ez mindenkinél más.
2/4 anonim válasza:
Hogy mikor telik meg, mennyi idő után szükséges cserélni. Ha a legvastagabb is hamar megtelik, akkor erős, ha a vékony lassan telik be, akkor gyege (ez az utolsó napokkra jellemző) őszintén szólva sztem betétnél ez nem olyan látványos, mint tamponnál, részben emiatt is vagyok tamponpárti. Ott egyértelmű a dolog
3/4 anonim válasza:
Mindenképp ki kell tapasztalnod. Vannak szélsőséges esetek is. Van aki képes 10 perc alatt átázni. Én egy normal tampont használok/nap és elég. Asszem a gyengébe tartozom. :D
4/4 anonim válasza:
22:34-es! Egész nap egy tampont használsz? Az azért eléggé egészségtelen szerintem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!