Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mekkora baj, hogy mióta...

Mekkora baj, hogy mióta elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, nem voltam nőgyógyásznál? :/

Figyelt kérdés

Kb.6 éve szedem...Anno a nőgyógyász írta fel a Yasminelle-t és azóta azt szedem,háziorvostól kérem a receptet minden 3. hónapban. Én is érzem,hogy több mint esedékes,hogy megjelenjek egy vizsgálaton,csak hát viszolygok tőle,ezért halogattam. Szeretném,ha rákszűrést is elvégezne rajtam. Annak mi a menete? Ciklus tökmindegy,hogy melyik napján megyek? Amúgy semmi panaszom nincs.

22L

2013. jan. 13. 01:50
 1/3 anonim ***** válasza:
rákszűrést ajénlatos mindenképp évente csináltatni.Na meg gyakran okoz problémát is a gyógyszer pl cisztát. Ezért is ajánlatos ellenőrzésre járni. Senki sem azért megy mert olyan jó de egy pillanat és ki lehet bírni. Minden melyik nap mész csak ne legyen épp meg.
2013. jan. 13. 10:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát elég durva...

Legalább rákszűrésre illene eljárni évente, a te érdekedből.

Vérzés alatt nem csinálnak rákszűrést, de azon kívül bármikor mehetsz.

De hogyhogy nem tudod a menetét? Mielőtt felírta, akkor sem csinált???

2013. jan. 13. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:
dehát mire írta fel a fogamzásgátlót? ugye nem pattanásokra?????
2013. jan. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!