Miért csíp ott alul a tusfürdő?
Figyelt kérdés
Általában mindig amikor megvan a mensim akkor szokott csípni, de nem minden fürdésnél. Többfajta tusfürdőt is kipróbáltam már. Múltkor is csípett és az volt a vége, hogy fertőzésem volt. De már lassan minden hónapban elkell mennem nődokihoz és minden hónapban van vmi fertőzésem. Egészséges ez, hogy minden hónapba elkell mennem dokihoz fertőzéssel? Vagy csak a doki "Nem vizsgál meg rendesen"?2008. jún. 1. 11:11
1/5 anonim válasza:
Az is benne lehet a pakliban, hogy a dokid a hunyó, de azért az is lehetséges, hogy az a baj, hogy tusfürdővel mosod meg magad alul is, ami felboríthatja a hüvely normál ph- ját. Ezért találták ki az intim mosakodókat, próbáld meg, hogy azt használod!
2/5 A kérdező kommentje:
használtam már azt is, de amikor azt használtam elkezdtem folyni:S
2008. jún. 1. 11:55
3/5 anonim válasza:
szerintem válts dokit, mert nem normális hogy nem tud olyan gyógyszert adni hogy elmúlassza a fertőzést. Vagy pedig valamitől újrafertőződsz állandóan, de azt is észre kéne vegye és kikutatni mitől. Mástól nem hiszem hogy lehet ez a csípés. Esetleg még allergia lehet, de az nem társul fertőzéssel.
4/5 anonim válasza:
Szerintem a fogyásnak és az intim mosakodóknak nincs köze egymáshoz!
5/5 anonim válasza:
Mert NEM A NŐDOKI DOLGA az ilyen betegség kezelése! ez a sz STD rendelés feladata! mindebn bőrgyógyászaton van ilyen, ott leveszok a mintát, letenyésztik és megmodják milyen gyógyszer kell rá! Ez nem nőgyógyászi feladat, azért nem tud megoldást a dokid. Viszont elég lelkiismeert hiányos ha nem irányitott át a megfelelő szakrendelésre.
Ha pesti vagy adok egy telefonszámot, itt be is tudsz jelentkezni a rendelésre: 06208288868 kérj Dr Várkonyi Viktóriához időpontot!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!