Miért fáj/ csíp a fenekem a nyílásnál?
Aranyérrel nem urológiára, hanem proktológiára kell menni. Vagy előbb háziorvos.
Amúgy nekem is 19 éves korom óta van. Folyamatosan.
Én valami olyasmire gondolok mint a vizelet visszatartásánál,ha sokáig visszatartod nem kellő sebességgel távoznak a felhalmozódott méreganyagok és nemcsak csíp a vizelet,hanem húgyhólyag gyulladáshoz is vezethet.Nekem az a véleményem,hogy rendszeresen menj wc-re és én ilyenkor be szoktam venni két-három széntablettát,kétszer vagy háromszor,mert abban elemi szén van ami közömbösíti "méreganyagot".Próbáld növelni a gyümölcsfogyasztást mert az rendezi a székletet a benne lévő rostos anyagok segítségével...Én így szoktam.
Jó lenne ha visszajeleznél,hogy segített-e!
Köszönöm a válaszotokat!
Nem véres a wc papír egyáltalán. A wc-zés nem fáj egyáltalán. Naponta többször s van és rendes is a székletem. Egyszerűen járás közben érzem, hogy viszket...már szinte könnyezem, annyira. Estére meg érzem, hogy fáj is. És nem időközönként van, hanem már napok óta... :( akkor menjek a háziorvoshoz? vagy rögtön szakemberhez forduljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!