Mennyibe kerül egy mellkisebbítő műtét, ha nem támogatják? Esetleg más megoldás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem támogatná a TB , mert nem fáj a hátam tőle , szóval fizikailag nincs gond vele (csak ronda) . Teljesen elveszi az önbizalmam . Nem csak hogy nagy még meg is van ereszkedve rendesen . Nem tudom megmagyarázni miért , de nagyon úgy érzem, hogy nem tudok megbékélni vele ,és legszívesebben levágnám . Fogyókúrázom(csak emiatt , mert amúgy 165cm 49kg vagyok), amitől úgy látszik mindenkinek lemegy , de nekem nem . Sportolok is , súlyzó fekvőtámasz stb ami feszesíthetné ,de semmi változás.Egyszer nem ettem párhónapig csak alig , akkor lement , aztán megnőtt hatalmasra és azóta nem megy le. Összegyűjteném rá a pénzt ,a kérdés, hogy mennyi kéne ?Ha már más megoldás nincs. Fiatal vagyok és nem szeretném egy lógó félig leeresztett lufival leélni az életem .2013. jan. 10. 22:12
1/4 anonim válasza:
Egyik volt kolleganőm kb 3 éve csináltatta meg kb fél millió volt. Viszont szinte minden esetben van gyullaldás kissebítésnél ezért gyakran nem lesznek olyan szépek a hegek. Ezt szokták is mondani hogy 99%-ban van elfertőződés és gyulladás. mivel szövet eltávolítás történik nem csak hogy felnyitják betszik az implnatátumot és ennyi ezért jóval fájdalmasabb is, de persze egy enyhíthető gyógyszerrel.
2/4 anonim válasza:
És ha csak "felvarratnád"? Az nem lenne jó megoldás szerinted? Hányas kosár kell így?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat . Ez a fertőzés elég rosszul hangzik :/ , de jobban félek attól ,hogy így maradok .
Én azért szeretné kicsit levenni is belőle . hát 75 C leginkább , de van hogy az is kicsi szóval D de 75-D-t nehezen találni . Lehet hogy nem olyan extrém nagy , de alacsony vagyok és vékony így még jobban olyan hatást kelt.
2013. febr. 5. 07:33
4/4 anonim válasza:
ez még tényleg nem olyan nagy, én nem válalkoznék rá csak ha tényleg egészségügyi gondot okoz mint akit írtam. Ha vékony vagy föleg nem lehet olyan vészes a legtöbb pasi álma lehetsz. Mivel a legtöbb nagy mellű nő kövér is mellé de legalábbis nagy darab. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!