Mekkora az esélye így hogy terhes vagyok?
10 napja késik a havim, utoljára 12,04-én volt. 3 napja teszteltem, ami negatív lett. Nem voltunk sokszor együtt a párommal, utoljára 01.03-án (amikor már újra kellett volna menstruálnom.) Parázok, mert már nem szeretnénk babát, van két gyermekünk és védekeztünk is óvszerel.
Én úgy gondolom elég kicsi ennek már az esélye, hogy terhesség lehet! A petefészkeim már egész decemberben fájogattak és folyásom volt, most is (felfázhattam).
Ha már van 2 gyereked,de nem tudod megállapítani hogy terhes vagy e vagy sem,és ezt ide kell kiírnod,akkor csak gratulálni tudok!
Okos nőszemély!
Ha fel vagy fázva, vagyis bakteriális fertőzésed van a húgyutakban, akkor inkább vizelési gondok jelentkeznek, csípő-fájó érzés pisiléskor, gyakori vizelési inger, attól nem lesz folyásod. Ha több folyásod lett, akkor én inkább egy hüvelyi fertőzésre gondolnék, ami lehet gombás vagy bakteriális, ami ha nincs kezelve, akkor a fertőzés feljuthat, így alhasi fájdalmakat okozhat. És egy fertőzés oka lehet a vérzés késésének is akár.
Ha már 10 napja késik és 3 napja teszteltél negatívat, akkor nem hiszem, hogy terhesség lenne a dologban, bár semmi sem kizárt. Mindenképpen menj nőgyógyászhoz, vizsgáljanak meg és akkor majd kiderítik a késés okát, illetve, hogy az alhasi fájdalmak, a nagyobb folyás lehet-e egy esetleges fertőzéstől.
De egy vizeletvizsgálat sem árt, hogy a vizeleteddel minden rendben van-e, mert egy hüvelyi fertőzés bizony a húgyutakba is el tud jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!